"Ik doe veel van mijn administratie zelf met uitzondering van mijn kwartaal aangifte die worden verzorgd door Boelens maar soms is het te druk en dan nemen ze het even van me over. "

 

 

Ingrid Hendriks

(Insane Hair)

 

"Ze nemen alles goed met je door en geven ruim op tijd aan wanneer alles binnen moet zijn. Dit neemt bij mij veel druk weg. Kortom, het is prettig samenwerken met Boelens Administratie & Advies."

 

Coen Heinemans

(Heinemans Brandpreventie en Isolatie)

 

"Dankzij Boelens Administratie & Advies kunnen wij ons richten op het geen waar we goed in zijn. Zij nemen ons veel werk uit handen en de korte lijnen waarmee zij werken bevalt ons prima."

 

 

Rob Dankers

(Hoofdredacteur SKIRM Magazine)

www.skirm-magazine.com

Wat onze klanten en partners van ons vinden:

Dat vinden we bij Boelens Administratie & Advies erg belangrijk, niet alleen omdat het een goed beeld geeft voor potentiële klanten maar zeker ook voor onszelf. Af en toe een spiegel voorgehouden krijgen kan nooit kwaad, het houdt ons scherp en zorgt er voor dat ons niveau hoog blijft met als gevolg dat we de service die we garanderen ook waar kunnen en blijven maken.

 

Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons deelt en we zullen deze dan ook altijd ter harte nemen en op onze site vermelden, ook als het een mindere recensie is.

 

Mocht u een bericht achter willen laten dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

 

Bij voorbaat dank.

Karin Boelens

© 2014 Boelens Administratie & Advies

Design CillinGFX